30 нояб. 2007 г., 09:27

Слънчева усмивка 

  Поэзия » Любовная
3631 0 40

 

 

                     Защо ли слънцето така се усмихва

                     и с нежност сипе светли лъчи?

 

                     Там, горе, на мащеркова поляна

                     седнало е момиче, до него момче.

 

                     Венче от мащерка сплита момиче,

                     влюбено греят очи на момче.

 

                     Нежни думи и смях на момиче,

                     тих шепот и мечти на момче.

 

                     Защо ли слънцето зад облак се скри

                     и свенливо е свело надолу очи?

 

                     Там, горе, на мащеркова поляна

                     едно момиче целуна момче.

 

                       

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??