6 янв. 2009 г., 00:40

Слънчевото зайче 

  Поэзия
908 0 14

             Слънчевото зайче

                                           на Веселина

 

Слънчевото зайче ведро ми намигна.

Скочи във кревата - бързо се надигна;

хукна по тавана, разлюля пердето,

в миг кълбо направи - близна ми лицето.

 

Стрелнах го със поглед - скрито зад вратата -

слънчево момиче с лято във косата.

Хитричко надничат двете му маслинки.

Колко си ми сладка, малка Веселинке!

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??