11 авг. 2013 г., 20:17

Слънчогледи 

  Поэзия » Другая
478 0 9

 

 

                                 * * *

 

                                 Узряват слънчогледите в очите ни -

                                 стигат да нахранят ятото...

                                 Сбират се попътно птиците

                                 за краткото сбогуване със лятото.

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??