Aug 11, 2013, 8:17 PM

Слънчогледи 

  Poetry » Other
477 0 9

 

 

                                 * * *

 

                                 Узряват слънчогледите в очите ни -

                                 стигат да нахранят ятото...

                                 Сбират се попътно птиците

                                 за краткото сбогуване със лятото.

 

 

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??