Слънчогледови поля и летни залези,
тиха слънчева тъга – неподправена,
Тъмни, истински очи, ме погалиха
и пристигна любовта – непоканена.
И приех я и разбрах – във очакване
е преминал моят ден – неочаквано,
цял живот, в полусън, до разплакване,
оцеляла до разсъмване, те дочаках!
© Екатерина Спасова Все права защищены