Dec 5, 2013, 10:37 PM

Слънчогледови поля 

  Poetry » Love
1173 0 5

 

 

Слънчогледови поля и летни залези,

тиха слънчева тъга – неподправена,

Тъмни, истински очи,  ме погалиха

и пристигна любовта – непоканена.

 

И приех я и разбрах – във очакване

е преминал моят ден – неочаквано,

цял живот, в полусън,  до разплакване,

оцеляла до разсъмване, те дочаках!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??