27 апр. 2009 г., 00:02

Смееха се 

  Поэзия » Любовная
689 0 1

Ще подреждаш ноти

и танц ще съчиниш.

На пълни обороти

с обектива мигове ловиш.

Твориш и пееш,

плавно ще се движиш.

Ще се смеете.

Ще напишеш стих,

всяко чувство ще изразиш.

Ще го прошепнеш тихо

и след това ще украсиш

картината, която нарисува

с много цвят и усет.

Ще оставиш всичко

преди да се сбогуваш,

защото я обичаше безсилно.

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??