29 янв. 2024 г., 06:35

Смесен сезон 

  Поэзия
140 2 5

Не е зима, нито лято,

не е пролет, нито есен.

Кой сезон е?  Непонятен.

Май че е сезона смесен.

 

Смесен като много чувства,

чувството не се разбира,

да разбираш е изкуство,

зимата е странна бира.

 

Няма сняг, студът е пресен,

после нещо изтънява,

смесен е сезонът, смесен

като цялата държава.

 

 

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??