Не е зима, нито лято,
не е пролет, нито есен.
Кой сезон е? Непонятен.
Май че е сезона смесен.
Смесен като много чувства,
чувството не се разбира,
да разбираш е изкуство,
зимата е странна бира.
Няма сняг, студът е пресен,
после нещо изтънява,
смесен е сезонът, смесен
като цялата държава.
© Милена Френкева Всички права запазени