Нощта смирено в дланите заспива,
докосва всяка наша тайна неизречена,
а луната все така бродира...
необятното звездно небе.
Вълшебно е когато аз притихвам...
смирено - избледнява някак делника
и сгушена в твоята прегрътка
се чувствам, закриляна и тъй щастлива.
И ето с теб вървим по - звездните пътеки
а пътят ни осеян е със щастие...
Защото там дълбоко във сърцата ни
се слива любовта ни - вечната...
Нощта смирено в дланите заспива,
докосва се ефирно във сънят ни,
обвити във звезди са наште сънища
и тъй смирено в твоите ръце заспивам...!
16.05.2015г
izumrudkata
© Катя Все права защищены