25 апр. 2012 г., 09:48

Смисълът във мойте думи 

  Поэзия » Философская
507 0 0

Често думите подреждам

и не осъзнавам силата у тях.

Те умеят да се вглеждат

в истини, които спят.

 

Те са скоростни стрелици

и пробождат, често на инат.

Но не спират, те са упорити и

забиват те във пъкъла на своя ад.

 

Но пък честно ли е да ги скрием

и във тъмното забравени да спят,

после във мъгла да ги обвием

от надеждите за своя свят.

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??