3 мар. 2011 г., 16:09

SMS 

  Поэзия » Любовная
1272 0 3

Всеки ден ти пиша СМС-и

и ти казвам колко те обичам,

как липсата ти ме убива.

Всеки ден си казвам

"Ще се справя!" и после

неусетно пак се сривам.

Всеки ден ти пиша колко

те желая,

а отговор не получавам.

Но продължавам да ти пиша

и отново като чернова го

запаметявам.

Паметта на телефона се напълни

от СМС-и неизпратени,

очите със сълзи се изпълниха

от отговори недочакани.

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??