Mar 3, 2011, 4:09 PM

SMS 

  Poetry » Love
1241 0 3

Всеки ден ти пиша СМС-и

и ти казвам колко те обичам,

как липсата ти ме убива.

Всеки ден си казвам

"Ще се справя!" и после

неусетно пак се сривам.

Всеки ден ти пиша колко

те желая,

а отговор не получавам.

Но продължавам да ти пиша

и отново като чернова го

запаметявам.

Паметта на телефона се напълни

от СМС-и неизпратени,

очите със сълзи се изпълниха

от отговори недочакани.

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??