10 мая 2008 г., 18:56

смърт 

  Поэзия » Другая
768 0 3
Смърт

Ще заровя лицето си в пръст,
ще пошушвам тихо над мене
и треви, и поляни ще зоват,
ще създават море, океани.

Ако някой сложи ми кръст,
ще почивам тихо под него
и забравяйки собствена плът,
ще танцувам бясно без време.

Недостигнати светли мечти
нека далеч да останат,
само ти за мен си една,
остани и танцувай със мене.

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??