Жадна за плът,
жадна за гореща кръв.
Зъбите да впия...
Живота да изпия...
Пламъка да изгася.
Превърнала се в бесен звяр.
Носейки тежкия товар -
викове на хиляди животи.
Бродейки в различните посоки.
Пази се, защото аз те чакам.
Като тъмна сянка, глас в нощта,
леден звяр със огнена душа...
Ще ти прошепнa само едно-единствено -
..."съдба"...
© Сани Все права защищены
Стихът е страхотен,но ако е крадено благодаря на Рени за това че ме опази от възхищение към един плагиатор.