31.10.2007 г., 22:15 ч.

Смърт 

  Поезия
1004 0 3
 

 

                   Жадна за плът, 
               жадна за гореща кръв.
               Зъбите да впия...
               Живота да изпия...
               Пламъка да изгася.
               Превърнала се в бесен звяр.
               Носейки тежкия товар -
               викове на хиляди животи.
               Бродейки в различните посоки.
               Пази се, защото аз те чакам.
               Като тъмна сянка, глас в нощта,
               леден звяр със огнена душа...
               Ще ти прошепнa само едно-единствено -

                                ..."съдба"...

 

 

 

© Сани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??