7 авг. 2008 г., 12:25

Снегопад 

  Поэзия » Белые стихи
660 0 5



Направо
във Душата ми вали.
Измива
последните прашинки
сивота.
А после,
хлипайки,
от мене си отива
в студените прегръдки
на нощта.

За малко спри!
Ужасно побеляла,
като старица,
чакаща смъртта,
Душата ми
от сняг е натежала!
И самота...


http://www.youtube.com/watch?v=7A9xWYZD55U&feature=related

© Илияна Каракочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??