СНЕЖНАТА КРАЛИЦА(песен)
Тя за тебе е жената,
Която разпалва страстта.
Тя е магия непозната,
Която идва в съня.
Тя е пепел от рози
По нежното ти лице.
Тя любовта ти проси
И вече е в твоето сърце.
Снежната кралица е само тя,
Чаровна и красива,но просто лъжа.
Тя не плаче,защото няма сълзи,
Тя дори не е жена и дори не я боли.
Снежната кралица е само тя,
Страстна и мила,но просто лъжа.
Тя разбива безброй наивни сърца,
Дори не я боли .Тя не е жена!
© something else Все права защищены
Поздрави!!!/6/