Jan 18, 2007, 10:56 PM

СНЕЖНАТА КРАЛИЦА(песен) 

  Poetry
863 0 1

СНЕЖНАТА КРАЛИЦА(песен)

Тя за тебе е жената,

Която разпалва страстта.

Тя е магия непозната,

Която идва в съня.

Тя е пепел от рози

По нежното ти лице.

Тя любовта ти проси

И вече е в твоето сърце.

Снежната кралица е само тя,

Чаровна и красива,но просто лъжа.

Тя не плаче,защото няма сълзи,

Тя дори не е жена и дори не я боли.

Снежната кралица е само тя,

Страстна и мила,но просто лъжа.

Тя разбива безброй наивни сърца,

Дори не я боли .Тя не е жена!

 

 

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??