Снежностишие
С шепичка сняг поръсвам
моят есенен стих
и той става безумно тих
като зимно врабче.
Става снежностишие.
С обичане ще се сгуши
нежно в сърцето ти
и чудесата ще се случат.
Защото декември е...
месеца на чудесата,
месец за двама.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Все права защищены
Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ и УВАЖЕНИЯ!!!!!