30 янв. 2021 г., 09:30

Снежноюлска вероятност 

  Поэзия
259 2 13

Събуждам се – минутите са ярки

въздушни кули – миг по миг редени,

на времето – величествени арки

и малки, но възторжени вселени.

 

Сред зимата са снежни катедрали,

а слънцето отвътре грее лятно,

и радостни са светлинки, и галят

денят ми – снежноюлска вероятност.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??