31 мая 2009 г., 13:15

Снимка 

  Поэзия » Любовная
532 0 2

Вечер в тъмното, когато си лягам,

снимка твоя до себе си слагам.

Мисля за тебе и гледам Луната,

колко любов е събрала в душата!

 

Животът розов ще цъфти,

в очите радост ще блести,

а в душата вяра ще пламти!

 

Пътешестваш в моите мечти,

сигурно Луната стигнала си почти

за малко ти се спри

и сърцето си за мен отвори!

© Никола Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??