11 нояб. 2017 г., 23:33

Снимка с чадър и пясък 

  Поэзия » Другая
1356 6 9

Обсебен е от нея, тя заета

Да го обича под това небе

С любов голяма колкото планета,

Дори и повече

Да кажем двe.

 

От залеза до лунната пътека

Той беше бряг, а – тя море,

Което се отдръпваше полека

Да го залее в миг

и прибере.

 

За да се връщат всяко лято лудо

Знам Господи, не ще са двама.

Сега са въздух пясък, те са чудо

И затова на

снимката

ги няма.

© Бисер Бойчев Все права защищены

Произведението е включено в:
  1465 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??