11.11.2017 г., 23:33 ч.

Снимка с чадър и пясък 

  Поезия » Друга
1354 6 9

Обсебен е от нея, тя заета

Да го обича под това небе

С любов голяма колкото планета,

Дори и повече

Да кажем двe.

 

От залеза до лунната пътека

Той беше бряг, а – тя море,

Което се отдръпваше полека

Да го залее в миг

и прибере.

 

За да се връщат всяко лято лудо

Знам Господи, не ще са двама.

Сега са въздух пясък, те са чудо

И затова на

снимката

ги няма.

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1459 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??