31 мар. 2013 г., 12:17

Снимката ти 

  Поэзия » Любовная
650 0 1

Снимката ти в интернет видях,

на нея ти стоеше прав.

В онзи миг разбрах,

че ме обзема голям страх.

 

Осъзнах напълно,

че имам чувства към теб.

Това звучи безумно,

защо срещнах те в този ден?

 

Отново аз те видях,

макар на снимка само.

И внезапно разбрах,

че искам да съм до твоето рамо.

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??