5 апр. 2010 г., 00:28

Сочно дихание 

  Поэзия
560 0 1


Донеси ми вода...

жадна съм...
...опиатът е малко далече...
Отвори ми врата...

задушавам се...
...въздухът във време изтече...
Помоли сладостта,

вярно, че
тя те следва до моите покои...
Ще затворя очи

и вече
ще чакам покорно...

но кой ли?
Разкажи за деня си,

аз няма
да кажа и дума, едва ли...
Докосни ме пак там...

нима
забрави къде е страстта ми?
Повтори отново, отново...
...твоите устни са сочно дихание...
Обгърни ти своето ново
и старо малко създание...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??