8 дек. 2004 г., 18:33

Спасение 

  Поэзия
1148 0 0
Спасение

Може би всичко бе грешка,
може би греховна бе нашата любов.
Навън студено е и всичко е обляно в сълзи,
целият свят крещи в моите уши
и ми вика "самотна си, нали"?
Оставена и наранена тръгнах на някъде в нощта.
Да търся спасение исках сега.
А това беше само смъртта! ...

© ЪЭ Юйъ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??