8.12.2004 г., 18:33 ч.

Спасение 

  Поезия
1146 0 0
Спасение

Може би всичко бе грешка,
може би греховна бе нашата любов.
Навън студено е и всичко е обляно в сълзи,
целият свят крещи в моите уши
и ми вика "самотна си, нали"?
Оставена и наранена тръгнах на някъде в нощта.
Да търся спасение исках сега.
А това беше само смъртта! ...

© ЪЭ Юйъ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??