Какво да ти кажа?
Да седна ли?
Ето,
не зная къде да си дяна ръцете...
Очите ти плуват
в тъга,
а на мене
сърцето ми страшно пулсира...;
ще вземе
сега да се пръсне
душата на части
и как
да я спра,
щом напира
и вряска...
Пред Господа няма
какво да роптая.
Той знае
и мисли,
и думи,
и вяра...
Какво да направя,
та ти да останеш?
Часът е без много
и рано е,
РАНО!
Животът ти
искам
до мен
да усещам...
Какво да ти кажа?...
Моли се горещо!
Ела,
ще приклекнем
пред тази икона
на Дева Мария
с Исус
и ще молим!
Не се възгордявай
пред Бог -
няма смисъл.
Ела!
И смирено
спасение
поискай!
© Руми Бакърджиева Все права защищены