6 сент. 2017 г., 02:32  

Спи сърце 

  Поэзия » Другая
338 0 6

                       Спи ти ,злато мое.

                       Спи,недей се буди.

                       Нек сърцето твое

                       стихне от полуди.

 

                       Нели утре рано

                       от гора довяно.

                       Конче лудо,врáно

                       от жених подбрáно.

 

                      Спи ми щерко,мила

                      сън сега сънѝла.

                      Мама теб кърмѝла

                      вечна е закрила.

 

                       

                      Спи,недей се плáши,

                      че дорде е жива.

                      Ядове,апáши

                      мама,ще отбива.

 

                       Пловдив

                       06.09.2017

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??