10 июл. 2024 г., 21:40

Споделена грешка 

  Поэзия
121 0 0

Прегръдка нежна на брега,

очите впити в синевата
и гали пристана върха,
прокарал вени през скалата.

 

Красиво утро, въздух чист,
вълна докоснала нозете,
във мислите политнал лист
и чайка вдигнала крилете.

 

Въздишка тиха на момче,
треперещо от хлад момиче,
Със обич тупкащо сърце
и трепет на наивно птиче.

 

Поредна приказна вълна,
люлееща съдба младежка,
красиво светеща луна,
наивност ... споделена грешка...

 

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??