20 нояб. 2013 г., 21:44

Споделено 

  Поэзия » Другая
683 0 4

Ще скоча навън,

ще разтуря света,

само не пускай ръката ми.

В бой ще умра 

и в смъртта ще горя,

само да знам, че си някъде.

 

Пак ще е ден,

пак ще сепна нощта

и ще тръгна по тъмната улица - 

тишина без предел,

глухо пукат стъкла

и тиктака поредна безумица.

 

Искам да знам

и да бъда човек,

само не пускай ръката ми.

Ще те предам

и ще плача за теб,

само да знам, че си някъде.

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??