Ще скоча навън,
ще разтуря света,
само не пускай ръката ми.
В бой ще умра
и в смъртта ще горя,
само да знам, че си някъде.
Пак ще е ден,
пак ще сепна нощта
и ще тръгна по тъмната улица -
тишина без предел,
глухо пукат стъкла
и тиктака поредна безумица.
Искам да знам
и да бъда човек,
само не пускай ръката ми.
Ще те предам
и ще плача за теб,
само да знам, че си някъде.
© Милена All rights reserved.