10 янв. 2015 г., 00:04

Споделено 

  Поэзия » Любовная
473 0 3

 И моят свят изгуби се след тебе
потънал в две очи от синева.
Какво се случи? Мисълта - молебен
измоли дъжд след кървава сълза.
Със дланите прегърнала вината,
/онази що в душа се разрази/,
откри любов за мен - от Бог призната,
макар по нищо днес да не личи.
И тази тънка нишка, припозната,
изплете мисъл бяла чрез слова.
Загадка - от мистерии посята
разцъфна в клетките ми. И замря.
Роди се свят - различно осезаем.
Реален като допир от сатен.
Дали любов е? - питам и нехая.
Щом искаш го. Дъждът е споделен.

© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??