4 янв. 2011 г., 21:22

Спомен* 

  Поэзия » Другая
655 0 1

Ти - слънчева усмивка

с очи прозрачно зелени

и топли ръце.

Аз - с къдрави и палави коси на дете

и мек шоколадов поглед.

Есен е.

Вървим сред листа, мълчим

и ти ме хващаш за ръка.

Вървим, дали се загубихме...

Аз изтичвам напред,

ти ме последваш,

тръгваме по тъмна пътечка

и вървим,

после се скриваш зад дърво, но аз те виждам.

"Ела до мен!", шепна,

"Остани още миг...",

"В такава красива нощ,

когато на софийското небе има звезди,

(а ти знаеш колко рядко се случва това)

остани да запалим по една цигара."

© Нещичко Нещова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??