4 мар. 2009 г., 17:52

Спомен 

  Поэзия » Другая
943 0 16

Как ми напомняш, розово мое мушкато,

двора на мама,  окъпан в росица и мед,

асмата на тате - със пълни зърна чисто злато

и двата чимшира на прага отпред.

 Как ми напомняш, розово мое мушкато,

само тебе си имам на моя балкон!

Окъпано в слънце ми даряваш крилата

 душата в простора пак  да дири подслон!

© Стойна Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??