Mar 4, 2009, 5:52 PM

Спомен 

  Poetry » Other
942 0 16

Как ми напомняш, розово мое мушкато,

двора на мама,  окъпан в росица и мед,

асмата на тате - със пълни зърна чисто злато

и двата чимшира на прага отпред.

 Как ми напомняш, розово мое мушкато,

само тебе си имам на моя балкон!

Окъпано в слънце ми даряваш крилата

 душата в простора пак  да дири подслон!

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??