И нека бъде чист
пред мене тоя път,
със сладости осеян
и с твоя смях.
Нека бъде светъл
пред мене тоя ден,
под жарно слънце нека свети,
далеч от всеки страх.
А ний - аз и всичките мечти,
на таз земя ще си останем
в сън ненарушим.
Пясък никога не ще закрий ни
и спомен ще бъдем ний неутешим.
© Гергана Данаилова Все права защищены