31.03.2009 г., 0:54 ч.

Спомен 

  Поезия » Пейзажна
658 0 0

И нека бъде чист

пред мене тоя път,

със сладости осеян

и с твоя смях.

 

Нека бъде светъл

пред мене тоя ден,

под жарно слънце нека свети,

далеч от всеки страх.

 

А ний - аз и всичките мечти,

на таз земя ще си останем

в сън ненарушим.

Пясък никога не ще закрий ни

и спомен ще бъдем ний неутешим.

© Гергана Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??