4 окт. 2009 г., 21:55

Спомен 

  Поэзия » Любовная
624 0 1

Затвори очи, отпусни се,

аз си сипвам чаша вино.

Отпусна ли се?

А сега си я спомни... кое ли?

Любовта ни...

Отпивам глътка вино, горчи ми,

но дали е виното или е любовта, не знам.

Какво си спомни?

Устните ми, очите ми, ръцете ми

тогава, когато любовта дойде,

а сега, когато си отива, как е -

горчи, нали?

Отпивам глътка вино, горчи ми,

но вече знам, че не е виното,

а любовта ни.

Отвори очи,

там, където беше - имаше любов,

а тук съм само аз...

 

© Галина Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??