18 дек. 2006 г., 21:28

Спомен 

  Поэзия
623 0 2
Помня първата ни среща, помня още онзи поглед, помня всяка наша целувка, всеки миг на радост и тъга. Още пазя спомените наши, ключът от тайната врата, малкото сърце от бронз и онази капка топлота, която ти ми подари. Къде си в този миг, не знам, дали си сам или със някое момиче, дали си мислиш, дали си спомняш за онези наши дни на нежност и любов? За онзи наш копнеж за истински живот - без болка и тъга, без лъжи или сълзи, безгрижно, сред облаци от нашите мечти.

© ЕЛЕНА Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??