Dec 18, 2006, 9:28 PM

Спомен 

  Poetry
622 0 2
Помня първата ни среща, помня още онзи поглед, помня всяка наша целувка, всеки миг на радост и тъга. Още пазя спомените наши, ключът от тайната врата, малкото сърце от бронз и онази капка топлота, която ти ми подари. Къде си в този миг, не знам, дали си сам или със някое момиче, дали си мислиш, дали си спомняш за онези наши дни на нежност и любов? За онзи наш копнеж за истински живот - без болка и тъга, без лъжи или сълзи, безгрижно, сред облаци от нашите мечти.

© ЕЛЕНА Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??