30 июн. 2007 г., 01:01

спомен 

  Поэзия
697 0 1
Когато заспи и последният град,
когато угаснат навред светлините,
сядам щастлива в леглото си аз
и си мисля за дните отминали.
За дните, в които със теб съм била.
За дните, изпълнени с обич.

© Ивета Лъскова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??