24 окт. 2009 г., 20:49

Спомен и дилема 

  Поэзия » Философская
536 0 3

Един откраднат миг -
безкрайно стенеща надежда.
Слънце! Топъл вик -
в миналото пак отвежда!

Една открадната целувка -
зов за помощ на духа.
Спомен за отминала милувка -
сърцето топли във студа!

Една открадната усмивка -
тъй весела и заблудена.
Всеки ден изпращам таз щастливка -
дано да е на правилната сцена!

Един откраднат миг -
мойта мъничка вселена.
В един откраднат миг -
и спомен, и дилема!

© Теди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??