15 авг. 2007 г., 23:01

Спомен мой 

  Поэзия
603 0 0

Спомен мой

 

Спомен мой, ти пак очи към мен обърна.

Обгърна ме с прозрачната си топлина.

Как само искам при мене да се върнеш,

за да те прегърна и в тебе да заспя!

 

Дали усещаш как тъгата си преглъщам,

та пак изтриваш тайно моите сълзи?

Защо ме караш пак при тебе да се връщам,

когато тихо в себе си проклинам,

че в живота ми отново нищо не върви?

 

Спомен мой, спри, нали ти обещах,

нали и да ме няма, пак ще съм до тебе,

нали ще съм отново с всяка твоя фибра

и всяка мъничка частица от духа ми

пак ще те прегръща!

12.08.2003 Николай Иванов

© Николай Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??