23 нояб. 2011 г., 11:00

Спомен през юни 

  Поэзия
454 0 8

Помниш ли юнските нощи,

горещи, вълнуващи, с мирис богат,

старата пейка и нашите страсти

в един отдавна забравен град.

 

Помниш ли шепота мил на сърцата,

думите нежни - без лъжи,

свидетели бяха само луната

и вечно живите звезди!

 

Помниш ли? Сега е студено.

Ледени късчета блуждаят в душите ни,

летим от година в година смутено,

само юни напомня за дните ни...

 

Влюбени сядат на нашата пейка,

тя им нашепва вълшебни слова,

с които двамата с теб под небето

се клехме до гроб в любовта.

© Миночка Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??