3 дек. 2021 г., 11:37

Спомен за лято 

  Поэзия » Пейзажная
499 2 11

Сняг вали и затрупва навред -

всичко в бяло се бързо облича.

Вдъхновява се нейде поет.

През прозорец детенце наднича.

 

Гълъб сгушен под стряхата дреме

и поклаща се борът вековен.

Зима е! И в студеното време

ще ме топли за лятото спомен!

© Ивелина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??