Dec 3, 2021, 11:37 AM

Спомен за лято 

  Poetry » Landscape
500 2 11

Сняг вали и затрупва навред -

всичко в бяло се бързо облича.

Вдъхновява се нейде поет.

През прозорец детенце наднича.

 

Гълъб сгушен под стряхата дреме

и поклаща се борът вековен.

Зима е! И в студеното време

ще ме топли за лятото спомен!

© Ивелина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??