3.12.2021 г., 11:37 ч.

Спомен за лято 

  Поезия » Пейзажна
496 2 11

Сняг вали и затрупва навред -

всичко в бяло се бързо облича.

Вдъхновява се нейде поет.

През прозорец детенце наднича.

 

Гълъб сгушен под стряхата дреме

и поклаща се борът вековен.

Зима е! И в студеното време

ще ме топли за лятото спомен!

© Ивелина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??