8 нояб. 2011 г., 13:32

Спомен за училище 

  Поэзия » Другая
1022 1 0

Отиват си броените минути, ще тръгне всеки, своя път избрал.

Но ще се върнем някога смутени, пред спомена, внезапно оживял.

Ще се озърнем.

Всичко ще е тихо.

Чиновете празни ще мълчат.

Ще си стиснем длани, ще поседнем до късен нощен час, ще дойдат всички.

Само младостта единствено ще липсва между нас.

Не ще танцуваме, а ще разкажем за трудности, семейства и мечти.

Ще помълчим.

В очите може даже и топла влага в миг да заблести.

И в този миг, в бъдещето зрели, на миналото чест ще отдадем.

И този спомен, мил и нежен, завинаги ще отнесем!!!

© Красимира Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??